Sectiunea de Noutati

Beneficiile Implantului Dentar

Beneficiile Implantului Dentar

Avantajul major al acestui sistem este ca el va prelua presiunea de pe os si de pe nervi. Implantele ajuta de asemenea si la stoparea pierderii de os, ce incepe o data cu caderea dintilor, impiedicand totodata degradarea articulatiilor temporo-mandibulare. Asigurand restaurarile dentare cu implanturi, pot aparea diferente uriase. Veti putea musca si manca normal, veti putea vorbi, rade si veti putea zambi din nou plini de incredere si fara retineri jenante.

MIS – SEVEN

seven-final-drill
Infiintata in anul 1995, MIS implants Technologies Ltd Israel se numara printre liderii globali in dezvoltarea si productia de produse avansate si solutii inovatoare pentru implantologia dentara. Produsele companiei sunt distribuite in peste 60 de tari prin reteaua sa de distributie la nivel mondial.

Implantul Seven beneficiaza de o geometrie conica, care ii confera proprietăţi de condensare verticala si laterala. Datorita filetului dublu, SEVEN are o rata de inserare moderata. Acesta este prevazut cu o freza finala sterila de unica folosinta, confectionata din otel inoxidabil, pentru o procedura simpla si sigura, crescand astfel rata de success.
seven-conical-shape
Suprafata implantului este tratata dublu – prin sablare si gravaj acid. Acest tratament mareste suprafata implantelor, creind micro si nanostructuri, in plus eliminand diversi contaminanti ai suprafetei.

× Cu ce va putem ajuta?