Sectiunea de Noutati

Augmentarea Buzelor – Tratamente cu Acid Hialuronic

Augmentarea Buzelor – Tratamente cu Acid Hialuronic

FILLERE DERMALE CU ACID HIALURONIC

Pielea tanara, cu un aspect sanatos contine in abundenta o substanta hidratanta naturala numita acid hialuronic (HA). Dar pe masura ce imbatranim, lumina solara si alti factori nocivi pot reduce cantitatea de HA in piele. Lpsa de HA face ca pielea sa isi piarda structura si volumul, creand pliuri si riduri faciale nedorite – precum liniile “in paranteza” din jurul gurii si nasului.

Utilizarea unui filler ce contine HA este o cale eficienta si sigura de a reconstitui HA pierdut de piele, redandu-i volumul si netezind ridurile si pliurile cutanate.

Regenyal Idea,Restylane Touch, Restylane Perlane, Hydrafil si Juvederm sunt fillere injectabile utilizate pentru augmentarea nechirurgicala, de la corectia ridurior pana la imbunatatirea formei buzelor, conturarea fetei pe linia pometilor si a barbiei, corectarea pliurilor profunde.

Oferiti-va un aspect mai proaspat, mai tanar fara a recurge la procedurile chirurgicale dureroase si costisitoare.

Un mod imediat si sigur de atenuare a ridurilor si pliurilor si revenirea increderii, redandu-va fata Dvs mai tanara. Utiziand produse naturale care sunt deja prezente in piele, se realizeaza o serie de mici injectii pentru a netezi liniile fine, precum si pentru liftingul pielii in zona ridurilor mai profunde, pentru a crea o structura mai ferma de sustinere a tesuturilor. Capatati o mai buna definire a liniilor in zona pometilor si liniei maxilarului printr-o modificare subtila. Tratamente individualizate sunt create pentru Dvs de catre specialisti pentru a obtine cel mai avantajos rezultat estetic. Folosind substante naturale, efectul este instant. Substantele sunt rezorbabile, astfel riscurile sunt miniizate. Printr-un tratament de mentinere de 1-2 ori-an noul Dvs look tanar poate fi mentinut pentru o perioada indelungata.

 

IN TIMPUL TRATAMENTULUI CU FILLERE DERMALE CONTINAND ACID HIALURONIC

Ca si primul pas, specialistul Dvs va curata/dezinfecta pielea, eventual se poate aplica anestezie locala sub forma de crema sau injectie, pentru a asigura un confort mai bun. In timp ce anestezicul isi face efectul, probabil veti simti o amortire. Tratamentul propriu-zis dureaza 15-30 min. Specialistul va injecta cantitati mici din produsul potrivit in zona subiacenta ridului, sau, in cazul buzelor, pe conturul lor, utilizand un ac fin sau o microcanula. Dupa tratament se va face masajul zonei pentru o distributie mai buna a produsului.

DUPA TRATAMENTUL CU FILLERE DERMALE CONTINAND ACID HIALURONIC

Rezultatele sunt vizibile imediat si, deoarece tratamentul nu este invaziv, va puteti relua activitatile imediat. Sa va asigurati ca ati fost instruit/a in privinta celor ce trebuie (si nu trebuie!) facute in perioada ce urmeaza in functie de zona tratata, s-ar putea sa fie nevoie sa evitati unele activitati. Daca aveti nelamuriri/ingrijorari, discutati-le cu specialistul care a efectuat tratamentul. Daca dupa tratament discomfortul dureaza mai mult de o saptamana sau aveti reactii adverse, informati-va medicul.

REGENYAL IDEA RGB PROGRAM

Este un set de tratamente restauratoare pentru reechilibrarea dismorfismelor faciale estetice (volumul, ovalul fetei, pliurile nazogeniene, ridurile, adanciturile, buzele). Un filler dermal versatil ce ofera un aspect extreme de natural post-tratament, cu o distributie excelenta a materialului si o senzatie placuta a tonusului cutanat si vitalitate.

Actiunea sa este:

  • Transparenta: datorita formulei speciale, permite remodelarea, respectand in acelasi timp arhitectura faciala, garantand mereu o solutie, perceputa drept extreme de naturala, tipica tenului tanar si sanatos;
  • Echilibrata: ofera support liniilor si volumelor fetei, accentuandu-i cele mai trasaturi, in acelasi timp corectand eventualele imperfectuini si scotand favorabil in evidenta atuurile.

Performanta tehnica a sistemului REGENYAL IDEA se exprima prin actiunile sale fundamentale si specifice:

DIFUZABILITATE

REGENYAL IDEA difuzeaza natural in zonele din apropiera implantului, asigurand astfel o distributie echilibrata si continua a substantei. Acidul hialuronic prezinta vascozitate si elasticitate la un nivel sufficient de inalt pentru a pastra coeziunea volumelor dar fara a afecta capacitatea acidului de a se adapta morfologiei individuale cu o modulare ce mentine trasaturile individuale ale fetei

HIDRATARE

Capacitatea de a atrage cantitati mari de apa in situ, o trasatura a Acudului hialuronic natural liber, este pastrata datorita calibrarii potrivite a procedeului de cross-linking: rezultatul este o textura placuta al tesuturilor, ce se prezinta cu o mai multa vitalitate si tonus.

Sinergia acestor doua actiuni se traduce printr-o maniera de corectare a volumelor si inestetismelor ce mimeaza procesul natural de crestere a dermei, respectand totodata in totalitate fiziologia individuala.

EFECTUL TENZIV

Distributia intracutanata a produsului REGENYAL IDEA de asemenea contribuie la un effect efficient de lifting, influentand tonusul, tensiunea si elasticitatea dermei. Programul REGENYAL IDEA RGB a fost conceput pentru solutiile specifice si tintite pe anumite zone, pentru a corecta orice fel de inestetisme.

Este disponibil in trei formule: REGENYAL IDEA, REGENYAL IDEA LIPS si REGENYAL IDEA Bio- expander.

REGENYAL IDEA Formula de baza permite efectuarea unei serii de interventii de corectare a celor mai comune inestetisme: volume (regiune zigomatica si sub-zigomatica, colturile gurii, barbie), ridiri de adancime medie si profunde.
Acid Hialuronic

REGENYAL IDEA LIPS Produsul este destinat exclusive intervetiilor din zona buzelor:

  • vascozitate mai mica
  • controlul efficient post-tratament
  • minimizarea eventualelor reactii de edem (de obicei atribuite fillerelor dermale: fenomene care in pofida caracterului lor tranzitoriu risca sa fie evidente in aceasta zona delicata si focala a fetei).
× Cu ce va putem ajuta?